Озвучка Аніме Українською
|
|
nilixx | Дата: Вторник, 11.09.2012, 02:27 | Сообщение # 1 |
Сёгун
Статус: Offline
| Озвучка Аніме Українською
І так, няшки, ельфи, зомбі, анімешніки а також інші нормальні і не дуже люди, в вас є шанс спробувати озвучити аніме... .
Все що для цього потрібно: - вільна неділя, - бажання, - робочий комп, - печеньки, чай, кава.. - я (Нілл) з мікрофоном і програмами, - 4-7 друзів для озвучки. - місце, в когось вдома, або ж тихе місце..
Силка вК
|
|
| |
nilixx | Дата: Вторник, 11.09.2012, 17:05 | Сообщение # 2 |
Сёгун
| Потрібно: - вибрати аніме чи ову, (в даному випадку рекомендую почати з ОВА-шки) - субтитри та їх переклад, - вільний час та бажання, - як чол. так і жін. голоса, (по 2-3 нЯшки) - звукомонтаж, (це я беру на себе)
І в перед, за Озвучку!!
|
|
| |
nilixx | Дата: Четверг, 13.09.2012, 23:31 | Сообщение # 3 |
Сёгун
| Фейри Тейл OVA Производство: Япония Жанр: приключения, комедия, этти Тип: OVA (4 эп.), 30 мин. Выпуск: c 15.04.2011 по 16.11.2012
Режиссёр: Исихира Синдзи Снято по манге: Fairy Tail Автор оригинала: Масима Хиро
Gintama OVA (спэшл #1) Производство: Япония Жанр: приключения, комедия Тип: короткометражный фильм, 33 мин. Премьера: 01.12.2004
Режиссёр: Такамацу Синдзи Снято по манге: Gintama Автор оригинала: Сорати Хидэаки
Рыцари Гуларта: Пробудившееся тёмное начало Производство: Япония Жанр: мистика, драма, комедия, сёдзё Тип: OVA (1 эп.), 25 мин. Премьера: 25.12.2010
Режиссёр: Сонода Масахиро Автор оригинала: Миядзима Такуми
|
|
| |
nilixx | Дата: Четверг, 13.09.2012, 23:34 | Сообщение # 4 |
Сёгун
| Гинтама (спэшл #2) Производство: Япония Жанр: приключения, комедия Тип: короткометражный фильм, 11 мин. Премьера: 30.09.2009
Режиссёр: Фудзита Ёити Снято по манге: Gintama Автор оригинала: Сорати Хидэаки
|
|
| |
Arch_Enemy | Дата: Пятница, 14.09.2012, 22:28 | Сообщение # 5 |
Кавайчик
| мне больше Гинтама по душе))) там много персонажев)) помится в ОВАхе ФейриТейл (про общагу) восновномвсе роли были женские... посему оно как-то не очень...
Templi omnium hominum pacis abbas
|
|
| |